Rudy Verstappen en Thijs Guinee krijgen nieuwe functie binnen Altera Vastgoed

Rudy Verstappen en Thijs Guinee krijgen nieuwe functie binnen Altera Vastgoed

On the move - mensen - werkloosheid.jpg

Rudy Verstappen is benoemd tot Team Lead ESG en Thijs Guinee tot Research Manager bij Altera Vastgoed.

Verstappen is in 2019 begonnen bij Altera als ESG Manager. Hier heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het ESG-beleid en de verdere ontwikkeling van de duurzaamheidsdoelstellingen van Altera. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid binnen de financiële en vastgoedsector.

De ESG-afdeling bestaat naast Rudy Verstappen uit Janneke Pruijsen en zij zullen zich gaan richten op het verder verstevigen van ESG binnen de organisatie. Eén van de belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen is, in samenwerking met de asset managementafdelingen, het afleggen van de weg naar Paris Proof- en klimaatadaptief vastgoed.

Guinee is per 1 januari jl. benoemd tot Research Manager en volgt hiermee Kees van der Meulen op, die in 2024 met pensioen gaat. Guinee is in 2021 begonnen bij Altera als Performance & Valuation Analist. Binnen zijn functie heeft hij  zich de afgelopen jaren gericht op het analyseren en adviseren op het gebied van van taxaties en performance van de portefeuilles. Als Research Manager zal hij zich richten op het doorvertalen van woningmarkt analyses, trends en veranderingen in de diverse markten naar de beleggingsstrategie voor de woningportefeuille.

Jaap van der Bijl, CEO Altera vastgoed: 'Wij hebben er alle vertrouwen in dat Rudy Verstappen en Thijs Guinee deze functies op enthousiaste en professionele wijze zullen invullen en beiden een verdere belangrijke bijdrage zullen leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van Altera en haar stakeholders. Daarnaast bedanken wij Kees van der Meulen voor zijn inzet van de afgelopen jaren.'

Wie is er nog meer On the Move?