Wesley Appels en Gerborgh Veldkamp aan de slag bij Columbia Threadneedle

Wesley Appels en Gerborgh Veldkamp aan de slag bij Columbia Threadneedle

Nieuwe baan mensen - on the move

Columbia Threadneedle Investments versterkt zijn wereldwijd opererende Multi-Manager Solutions-team in Nederland met Wesley Appels en Gerborgh Veldkamp.

Wesley Appels is onlangs het Multi-manager Solutions investment-team in Amsterdam komen versterken. In zijn vorige functie werkte hij als Head of Investment Risk Oversight bij Columbia Threadneedle. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor Global Fixed Income, inclusief Global Investment Grade Credit, Global High Yield and Local Currency Emerging Market Debt. Appels rapporteert aan James Mitchell, Senior Director in het Multi-Manager Solutions investment team en werkzaam vanuit London. Wesley behaalde een Master in Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is houder van de CFA-, CAIA- en de FRM-certificaten.

Gerborgh Veldkamp start in een nieuw gecreëerde functie, ook vanuit Amsterdam. Hiervoor werkte hij als Data Manager bij Columbia Threadneedle. In zijn nieuwe rol als Senior Manager, Multi-Manager Solutions, zal hij zich richten op de samenwerking met externe managers en alle operationele activiteiten, inclusief due diligence, onboarding en offboarding en relatiemanagement. Hij wordt ook verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de communicatie tussen interne business units die in contact staan met externe managers. Veldkamp rapporteert aan Lisa Holcomb, Director, Multi-Manager Solutions, werkzaam vanuit Minneapolis. Hij behaalde een Master in Finance aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Wie is er nog meer On the Move?