Laura Kaliszewski benoemd tot Global Head of Client Sustainable Investing bij Natixis IM

Laura Kaliszewski benoemd tot Global Head of Client Sustainable Investing bij Natixis IM

Laura Kaliszewski (photo archive Natixis IM) 980x600.jpg

Laura Kaliszewski is benoemd tot Global Head of Client Sustainable Investing bij Natixis Investment Managers.

In deze nieuwe functie zal Kaliszewski leiding geven aan een team dat klanten ondersteunt bij hun doelstellingen op het gebied van duurzaam beleggen, waarbij ze gebruikmaakt van de middelen van Natixis IM en de expertise van haar vermogensbeheerders. Ze rapporteert aan Fabrice Chemouny, Head of International Distribution, en David Giunta, CEO voor de VS.

'Het wereldwijde landschap voor verantwoord, duurzaam en impactgericht beleggen verandert snel en Laura zal een uitstekende bron van informatie zijn voor onze klanten wanneer zij door deze complexe en steeds veranderende omgeving moeten navigeren", aldus Fabrice Chemouny. "Laura's sterke en diverse achtergrond op het gebied van duurzaamheid, kredieten en portefeuillebeheer stelt haar in staat om de complexe behoeften van onze klanten te begrijpen en oplossingen te vinden om aan hun beleggingsdoelstellingen te voldoen.'

Kaliszewski trad in 2020 in dienst bij Natixis IM en was Head of Sustainable Investment Solutions. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van duurzaam en impactbeleggen, portefeuillebeheer bij bedrijven als Moody's, BlueOrchard, Deutsche Bank en JPMorgan, maar ook bij internationale ontwikkelingsorganisaties als de Wereldbank en de International Finance Corporation.

Wie is er nog meer On the Move?