Maarten de Boorder wordt Shareholder in het Corporate M&A-team van Greenberg Traurig

Maarten de Boorder wordt Shareholder in het Corporate M&A-team van Greenberg Traurig

Maarten de Boorder (foto archief M&G) 980x600.jpg

Maarten de Boorder wordt Shareholder in de Corporate / Mergers and Acquisitions (M&A)-praktijkgroep van Greenberg Traurig.

De Boorder komt over van Jones Day en richt zich op private equity en venture capital, vaak met een technologische invalshoek. Ook heeft hij ervaring met het oplossen van aandeelhoudersgeschillen voor de Ondernemingskamer. Verder adviseert hij Europese bedrijven over investeringen en het opzetten van bedrijfsactiviteiten in de Verenigde Staten en adviseert hij Amerikaanse cliënten die zaken doen in Europa.

'We zijn verheugd dat Maarten de overstap naar GT maakt. Zijn ervaring en ondernemerschap passen precies bij wat wij zoeken', aldus Co-Managing Shareholders Herald Jongen en Thomas van der Vliet.

'Greenberg Traurig Amsterdam groeit gestaag en is sinds 2019 in omvang verdubbeld. De focus en ervaring van Maarten zal daar nog verder aan bijdragen.'

'Met Maarten kan ons M&A- en private equity team blijven meegroeien met de behoeften van onze cliënten, zowel in Nederland als internationaal', aldus Bas Vletter, Hoofd van de Amsterdamse M&A-praktijk van het kantoor.

Maarten de Boorder: 'Ik kijk er erg naar uit om bij Greenberg Traurig aan de slag te gaan. GT is een gerenommeerd kantoor met een groot internationaal netwerk en een sterke corporate M&A praktijk. Mijn ervaring, drive en ambities sluiten perfect aan bij de groeistrategie van het kantoor.'

Wie is er nog meer On The Move?