Gerrie Spaansen aangesteld als Director bij Sharpe International Communications

Gerrie Spaansen aangesteld als Director bij Sharpe International Communications

Gerrie Spaansen (foto archief Sharpe International) 980x600.jpg

Gerrie Spaansen is aangesteld als Director van Sharpe International Communications. Hij gaat zich richten op PR- en communicatiediensten voor financiële instellingen, wetenschappelijke initiatieven, technologiebedrijven en toepassingen van kunstmatige intelligentie.

Mark Beers, eigenaar/consultant van Sharpe International Communications, merkte op: 'We zijn heel blij dat we Gerrie kunnen verwelkomen in onze gelederen. Zijn expertise en inzicht in de financiële sector, regulering en technologie zullen ons enorm helpen onze dienstverlening verder te versterken in snelgroeiende en innovatieve sectoren.'

Voor zijn aanstelling bij Sharpe International Communications was Spaansen woordvoerder bij de Autoriteit Consument & Markt voor de directie Telecom, Vervoer en Post, en verzorgde mediarelaties voor het Samenwerkingsplatform Digitale Toezichthouders en voor de Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC).

Spaansen heeft een achtergrond in de journalistiek en werkte als financieel-economisch journalist bij het Financieele Dagblad, het NOS Journaal, RTL Z en RTL Nieuws. Ook heeft hij dertien jaar ervaring met PR- en communicatiediensten voor onder meer financiële instellingen en technologiebedrijven als Director bij Stampa Communications.

Wie is er nog meer On The Move?