Michiel Kroot voorgedragen als CFRO bij a.s.r real estate

Michiel Kroot voorgedragen als CFRO bij a.s.r real estate

Michiel Kroot (foto archief a.s.r. real estate)

Michiel Kroot is voorgedragen voor de functie van Chief Financial & Risk Officer (CFRO) bij a.s.r. real estate. Hij zal per 1 oktober 2023 deze functie vervullen onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM. 

Met de voorgenomen benoeming van Kroot is de statutaire directie van a.s.r. real estate, na het vertrek van Henk-Dirk de Haan, weer compleet. Binnen a.s.r. real estate zal Kroot de rol op zich nemen van Statutair Directeur en leidinggeven aan de afdelingen Accounting & Reporting, Business Control & Valuation Analyses, Fund Control, Tax en Risk Management. Kroot is sinds augustus 2011 werkzaam bij a.s.r. real estate als fund controller van het ASR Dutch Prime Retail Fund en eindverantwoordelijk voor het fund control team. 

Michiel Kroot: 'Ik ben trots op deze volgende stap in mijn carrière binnen a.s.r. real estate. Al meer dan 130 jaar investeert a.s.r. real estate namens institutionele beleggers in real assets met een focus op waardeontwikkeling op de lange termijn. De komende periode ga ik me richten op mijn nieuwe rol en in het bijzonder op de implementatie van de nieuwe wet- en regelgeving ten aanzien van ESG. Ik kijk er naar uit om me hiervoor in te zetten.'

Wie is er nog meer On The Move?