Huub van der Riet en Chong Peng versterken Van Lanschot Kempen

Huub van der Riet en Chong Peng versterken Van Lanschot Kempen

Nieuwe baan mensen - on the move

Huub van der Riet en Chong Peng zijn aangesteld als respectievelijk Senior Portfolio Manager en Portfolio Manager in het Sustainable Equity-team van Van Lanschot Kempen Investment Management.

Van der Riet heeft 28 jaar ervaring in de financiele sector, waarvan de afgelopen 23 jaar bij Goldman Sachs Asset Management (voorheen NNIP, ING IM). Hij heeft vorm gegeven aan de impactstrategieën van NNIP en was de afgelopen zeven jaar lead Portfolio Manager Impact Strategies. Hij begon zijn carierre bij ABN AMRO en Aegon.

Peng komt over van APG Asset Management, waar zij vanuit een traineeship is doorgegroeid naar Portfolio Manager van de Focus Equity Strategy. Dit is een geconcentreerde langetermijnstrategie met een sterke focus op ESG.

Ivo Kuiper, hoofd van de Sustainable Equity-strategie: ‘We zijn verheugd dat Huub en Chong ons team komen versterken. Beiden hebben ruime ervaring, met daarbij een bewezen duurzaamheidstrackrecord. Met deze versterking zijn we goed gepositioneerd om de duurzaamheidsambities van onze klanten nog beter vorm te geven. Waarbij we met onze beleggingsstrategie bijdragen aan de overgang naar een duurzame economie, in combinatie met een solide rendement voor onze klanten.’

Wie is er nog meer On The Move?