Sonja Hartsuijker wordt Directeur bij Teslin Capital Management

Sonja Hartsuijker wordt Directeur bij Teslin Capital Management

Sonja Hartsuijker (foto archief Teslin Capital Management)

Sonja Hartsuijker is benoemd als Directeur bij Teslin Capital Management.

Teslin Capital Management heeft Sonja Hartsuijker benoemd als Directeur. Zij treedt in de voetsporen van mede-oprichtster Aleid Kruize, die per 1 januari terugtreedt. Hartsuijker wordt onder meer verantwoordelijk voor Compliance, Legal, Risk, Finance & Control, Marketing en HR, Zij zal samen met Hein van Beuningen de directie vormen.

Eerder bekleedde zij verschillende functies bij Intertrust en had onder andere als Managing Director de leiding over het kantoor op Curaçao. Zij is sinds 2007 werkzaam in de financiële dienstverlening. Na haar studie privaatrecht aan de universiteiten van Utrecht en Nottingham, begon Hartsuijker haar loopbaan bij de HR-tak van Unilever. 

Wie is er nog meer On The Move?