Rianne Vedder aangesteld als CFRO bij NLV

Rianne Vedder aangesteld als CFRO bij NLV

Rianne Vedder (foto archief NLV)

Rianne Vedder is aangesteld als Chief Financial and Risk Officer bij NLV. Zij brengt een enorme ervaring mee op het gebied van finance- en riskmanagement. Ervaring die ze heeft opgedaan binnen de financiële dienstverlening, maar ook heel specifiek binnen het vastgoedwerkgebied bij Bouwinvest. 

NLV is dit jaar opgericht door de pensioenfondsen PMT en Rail & OV om de Nederlandse directe vastgoedportefeuilles van beide pensioenfondsen te gaan managen. De nieuwe organisatie wordt operationeel op 1 januari 2024 en beheert dan circa 5 miljard euro.

Het Nederlandse vastgoedteam van PMT’s vermogensbeheerder MN en die van Rail & OV, in totaal zo’n 50 mensen, gaan geheel over naar NLV. NLV zoekt daarbij nog extra werknemers in voornamelijk staffuncties en wil van start gaan met ongeveer 70 mensen.

Rianne Vedder zegt zelf: 'NLV is een nieuw bedrijf vóór en dóór pensioenfondsen, zonder winstoogmerk. De pensioensector staat voor grote veranderingen en NLV wil hier als vastgoedvermogensbeheerder een belangrijke ‘steen’ aan bijdragen. Het verder bouwen aan een nieuwe organisatie die zich volledig richt op een stabiel financieel en verantwoord rendement op de lange termijn voor pensioendeelnemers spreekt mij erg aan.'

De raad van commissarissen van NLV is verheugd over de aanstelling van Rianne Vedder. Ze geven aan blij te zijn met haar komst en dat zij haar uitgebreide ervaring wil gaan inzetten voor NLV.

Eerder dit jaar heeft NLV de CEO, Jan Willem Siekman, aangesteld en met de aanstelling van Rianne Vedder in de rol van CFRO staat er een ervaren en sterk directieteam.

Wie is er nog meer On The Move?