Sheila Hicks benoemd tot Senior Portfolio Manager Dutch Funds bij CBRE IM

Sheila Hicks benoemd tot Senior Portfolio Manager Dutch Funds bij CBRE IM

Sheila Hicks (foto archief CBRE IM) 980x600.jpg

Sheila Hicks is benoemd tot Senior Portfolio Manager Dutch Funds bij CBRE Investment Management.

Zij werkt vanuit het kantoor in Amsterdam en is in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de portfoliostrategieën, inclusief het toezicht op de performance, investeringen en projecten binnen de Nederlandse fondsen. In deze rol is zij de verbindende schakel tussen de investeerders en de asset managementteams binnen het investor/operator platform van CBRE IM. Zij is daarnaast ook verantwoordelijk voor het ESG-beleid van de Nederlandse fondsen.

Hicks maakt deel uit van het Dutch Local Leadership Team samen met Paul Oremus, Country Manager en Fund Manager Dutch Funds, Krijn Taconis, Head of Transactions Nederland en Ronald Gordijn, Chief Financial Officer.

Hicks heeft ruim twintig jaar ervaring in commercieel vastgoed, zowel op het gebied van finance als op het terrein van asset management, transacties en gebiedsontwikkelingen. Zij is afkomstig van Schiphol Real Estate B.V. waar zij Senior Manager Commercial Real Estate was en deel uitmaakte van het Management Team. Daarnaast was zij lid van de raad van commissarissen en de audit commissie bij Businesspark Flight Forum, de publiek-private samenwerking tussen gemeente Eindhoven en Schiphol Real Estate B.V.

Paul Oremus, Country Manager en Fund Manager Dutch Funds bij CBRE IM zegt over de benoeming: 'Met de komst van Sheila hebben we ons verzekerd van een zeer ervaren professional met een sterk trackrecord op het gebied van asset management, het structureren van transacties en het aansturen van grote teams. Wij zien mooie kansen om te profiteren van haar kennis en kunde in de verdere groei van het Nederlandse investeringsplatform.'

Wie is er nog meer On The Move?