Jeroen Touw aan de slag als Senior Portfolio Manager bij OBAM IM

Jeroen Touw aan de slag als Senior Portfolio Manager bij OBAM IM

Jeroen Touw (foto archief OBAM IM).jpg

Jeroen Touw gaat aan de slag als Senior Portfolio Manager bij OBAM Investment Management. In deze rol zal hij zich met name richten op investeringen in opkomende markten.

Touw brengt een brede, maar ook lokale ervaring met zich mee in het beheren van Emerging Markets portefeuilles. Hij is meer dan 20 jaar in Hong Kong woonachtig en werkzaam geweest voor o.a. APG Asset Management Asia als Head of Global Emerging Markets Equities en voor ABN Amro Asset Management Asia als Portfolio Manager Asia Pacific en Japan Equities.

In zijn nieuwe rol gaat Touw deel uitmaken van het OBAM IM portfoliomanagementteam bestaande uit CIO Sander Zondag en Senior Portfolio Managers Siegfried Kok, Edwin Simon, Erwin van Zuidam en Pim Koelman.

Sander Zondag, CEO en CIO OBAM IM:

'Met het toetreden van Jeroen Touw tot het OBAM-beleggingsteam bouwen wij onze specialistische kennis op (in)directe bedrijfsmodellen in opkomende markten verder uit. Jeroen brengt ruim 27 jaar aan portfoliomanagementervaring met zich mee en gezien zijn diepgaande kennis over opkomende markten, zal hij naar mijn overtuiging een waardevolle bijdrage gaan leveren aan het verdere succes en langjarige trackrecord van de wereldwijde OBAM-aandelenstrategie. Wij zijn erg verheugd dat Jeroen zich heeft aangesloten bij het OBAM IM team.'

Jeroen Touw: 'Ik ben blij en trots om me bij het OBAM IM team te mogen voegen en kijk er naar uit om bij te gaan dragen aan het verdere succes van OBAM.'

Wie is er nog meer On The Move?