Arjen Jonk nieuw Hoofd van DWS in Nederland en België

Arjen Jonk nieuw Hoofd van DWS in Nederland en België

Arjen Jonk (foto archief DWS).jpg

Arjen Jonk is benoemd tot Hoofd Nederland en België van DWS. Jonk geeft al leiding aan Xtrackers Sales Benelux bij DWS.

Om een soepele transitie ter bewerkstelligen, werkte hij de afgelopen periode nauw samen met Pieter Furnée.

Tegelijkertijd maakte DWS bekend dat Olivier Dubost de Cadalvène, nu hoofd van DWS in Frankrijk, het Midden-Oosten en Afrika, ook de verantwoordelijkheid zal krijgen voor Luxemburg.

Alexia Giugni, Head of Client Coverage EMEA (ex. Duitsland en Oostenrijk) bij DWS: 'Wij hebben enorm veel waardering voor de grote inzet en betrokkenheid van Pieter de afgelopen achttien jaar en wensen hem heel veel succes bij zijn toekomstige activiteiten. Arjen gaat een sterke franchise leiden die goed gepositioneerd is om in alle segmenten te groeien.'

Arjen Jonk (39) werkt sinds mei 2012 bij DWS. Hij begon als salesmanager voor de Benelux en is sinds april 2017 verantwoordelijk voor Xtrackers Sales in de regio. Voordat hij bij DWS kwam, werkte hij enkele jaren bij Van Lanschot Kempen.

Pieter Furnée begon in 2004 als salesmanager bij DWS. Hij bekleedde daarna diverse managementposities waaronder die van Client Coverage verantwoordelijk voor het VK en de Nordics. De afgelopen tien jaar was Furnée Hoofd Benelux, een functie die hij een aantal jaar combineerde met de positie van Global Head of Responsible Investing Coverage. 

Wie is er nog meer On The Move?