Martijn Storsbergen benoemd tot Hoofd Private Banking bij InsingerGilissen en neemt team ABN AMRO mee

Martijn Storsbergen benoemd tot Hoofd Private Banking bij InsingerGilissen en neemt team ABN AMRO mee

Martijn Storsbergen (foto archief InsingerGilissen)

Martijn Storsbergen stapt over van ABN AMRO en wordt per 1 maart 2023 het nieuwe Hoofd Private Banking bij InsingerGilissen. Hij neemt zes collega's mee.

Storsbergen is afkomstig van ABN AMRO MeesPierson, waar hij 23 jaar werkte. In zijn kielzog komen zes private banking collega’s mee, die ook per 1 maart het InsingerGilissen team komen versterken.

Martijn Storsbergen werkte bijna zijn gehele carrière bij ABN AMRO MeesPierson, waarvan het grootse deel in leidinggevende rollen. In zijn huidige rol van Head of Investment Sales Netherlands is hij verantwoordelijk voor de beleggingsspecialisten van ABN AMRO MeesPierson in Nederland en geeft hij leiding aan driehonderd collega’s. Daarvoor was hij als Head of Branches Private Banking verantwoordelijk voor alle vestigingen en regio’s van de private bank in Nederland.

Storsbergen gaat bij InsingerGilissen deel uitmaken van het management team en volgt Paul Balk op, die recent bij de bank vertrok. Sindsdien neemt CEO Frank Koster de rol tijdelijk waar.

Wie is er nog meer On The Move?