Simon Uildriks benoemd tot Head of Acquisition bij Altera Vastgoed

Simon Uildriks benoemd tot Head of Acquisition bij Altera Vastgoed

Nieuwe baan man (13) on the move

Simon Uildriks is benoemd tot Head of Acquisition bij Altera Vastgoed en is daarmee toegetreden tot het management team van Altera.

Uildriks volgt Bart Visscher op die heeft besloten om als zelfstandige zijn loopbaan buiten Altera te gaan vervolgen. Visscher heeft ruim vier jaar voor Altera gewerkt en in die periode zijn diverse woning- en winkelacquisities gerealiseerd.

Uildriks heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de vastgoedsector. De afgelopen 6,5 jaar heeft hij de functie van Acquisitie Manager bij Altera vervuld. Daarvoor heeft hij met name gewerkt als vastgoedontwikkelaar bij Multi Vastgoed, Stadgenoot en Local. Hij is zijn carrière begonnen als consultant bij Deloitte Real Estate.

Als Head of Acquisition zal Uildriks zich met zijn team blijven focussen op het realiseren van aankopen voor zowel de woning- als de winkelportefeuille van Altera. De woningportefeuille is gericht op toekomstbestendig, betaalbaar en duurzaam wonen. Voor de winkelportefeuille is de strategie gericht op food & convenience retail.