Michel van Mazijk aangesteld als Head of Northern Europe, Middle East and Africa bij T. Rowe Price

Michel van Mazijk aangesteld als Head of Northern Europe, Middle East and Africa bij T. Rowe Price

Michel van Mazijk (photo archive T. Rowe Price)

T. Rowe Price heeft Michel van Mazijk met ingang van 1 oktober 2022 gepromoveerd tot Head of Northern Europe, Middle East and Africa. Deze positie werd eerder vervuld door Jan Eggertsen tot zijn pensionering in augustus 2022.

In zijn nieuwe functie behoudt Michel zijn huidige verantwoordelijkheden als country head voor Nederland en blijft hij leiding geven aan het relatiebeheer voor Nederlandse klanten. Hij zal zijn verantwoordelijkheden echter uitbreiden naar de markten van Noord-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
 
Michel van Mazijk, Head of Northern Europe, Middle East and Africa: 'Ik ben zeer enthousiast om deze functie te vervullen en mijn verantwoordelijkheden te verbreden. We hebben lokale teams in Noord-Europa en het Midden-Oosten naast het bestaande team in Nederland. Het is mijn taak om de synergie tussen de teams te benutten voor onder meer dienstverlening aan onze institutionele klanten en om elke regio te ondersteunen bij de groei van ons klantenbestand in de komende jaren.