Marcus Eilers benoemd tot Hoofd Europese Beleggingen Woonsector bij M&G

Marcus Eilers benoemd tot Hoofd Europese Beleggingen Woonsector bij M&G

Nieuwe baan man (10) on the move.jpg

M&G Real Estate, de vastgoedtak van de Britse vermogensbeheerder M&G, heeft de Duitser Marcus Eilers benoemd tot Head of European Residential. Zijn voornaamste taak wordt het ophogen van het aantal Europese woningen met een hoog voorzieningenniveau binnen het bestaande fondsenaanbod.

Eilers heeft ruim zestien jaar woningmarktervaring. Hij werkte eerder bij Roundhill Capital en als adviseur van grote vastgoedbezitters.  

Alex Greaves, Head of UK and European Living bij M&G: “Marcus komt ons team versterken met zijn diepgravende kennis op het gebied van het efficiënt en op grote schaal beleggen in woningen.”

Marcus Eilers: “In veel Europese steden is het evenwicht zoek tussen vraag en aanbod op de woningmarkt, waardoor er veel ruimte is ontstaan voor het behalen van mooie rendementen op de lange termijn. Daarnaast bieden woningen allerlei diversificatievoordelen. Huurwoningen in de vrije sector bieden ook in bepaalde mate inflatiebescherming, vooral wanneer ze voldoen aan zeer strenge duurzaamheidscriteria.”