Escalier en Partners at Work bundelen krachten

Escalier en Partners at Work bundelen krachten

PAW

Escalier, een boutique executive search bureau gespecialiseerd in de vastgoedmarkt en Partners at Work met focus op de profit en non profit sector, waaronder zorg, onderwijs, semi publieke sector en financiële en zakelijke  dienstverlening, bundelen hun krachten en gaan een verregaande samenwerking aan.

Beide bureaus zijn actief in executive search op management, directie- en bestuursniveau. Daarnaast bemiddelen zij voor commissarissen en toezichthoudende posities. De activiteiten van beide kantoren vullen elkaar goed aan en bieden opdrachtgevers en kandidaten een divers en complementair netwerk.

'Onze visie op het vak en de gezamenlijke missie om meer diversiteit in de top van onze opdrachtgevers zoals institutionele vastgoedbeleggers, bouwers, projectontwikkelaars, family offices en private equity te brengen, zijn voor ons aanleiding voor deze samenwerking', aldus Jacques Craenen van Escalier. 'De samenwerking betekent voor ons een versteviging van onze positie in de markt, een verbreding van ons netwerk en uitbreiding van onze diensten', vult Josephine van der Vossen van Partners at Work aan. 

In de nieuwe samenstelling bestaat het team uit: Nicole Boevé, Christine Changoer, Jacques Craenen, Nicolette van Helsdingen, Petra Hendriksz, Karen Kragt, Ingrid Reichmann, Jeroen Schuur en Josephine van der Vossen.