Banque de Luxembourg Investments breidt directieteam uit

Banque de Luxembourg Investments breidt directieteam uit

Algemeen (23) samenwerken team

Banque de Luxembourg Investments (BLI), de vermogensbeheersmaatschappij van Banque de Luxembourg, breidt haar directieteam uit.

  • Guy Wagner, Chief Economist van de bank sinds 1986 en Algemeen Directeur van BLI sinds 2005, gaat zich volledig toeleggen op zijn functie als chief investment officer (CIO), op het beheer van het kernfonds BL Global Flexible EUR en op de verdere groei van de beleggingsaanpak die hij heeft ontwikkeld met zijn teams.
  • Fanny Nosetti is benoemd tot CEO van BLI. Ze trad in 2000 toe tot de bank als specialiste gemengd beheer (beheer met externe fondsen), een rol die ze tot op heden vervulde.
  • Nico Thill wordt bij BLI Deputy CEO en neemt de taken met betrekking tot governance en compliance voor zijn rekening. Hij is al enkele decennia actief bij Banque de Luxembourg als expert in beleggingen en beleggingsfondsen. Hij was verantwoordelijk voor de afdeling 'fondsen', met name voor de depositobankdiensten die de bank aanbiedt aan professionele vermogensbeheerders.
  • Cédric Lenoble blijft op post als Chief Operating & Chief Financial Officer van BLI, een functie die hij sinds 2017 vervult.