Gerard van Rooijen benoemd tot directeur Nationale-Nederlanden Pensioen

Gerard van Rooijen benoemd tot directeur Nationale-Nederlanden Pensioen

Nieuwe baan man (04) on the move

Gerard van Rooijen wordt per 1 september benoemd tot directeur Pensioen bij Nationale-Nederlanden. Hij volgt hiermee Annemieke Visser-Brons op die NN Group zal verlaten.

Gerard van Rooijen (1972) is bij Nationale-Nederlanden momenteel directeur Schade Intermediair en hiervoor directeur Zakelijk Schade. Hij is in 1996 als econometrist bij Delta Lloyd begonnen waar hij diverse management functies heeft vervuld bij onder andere Delta Lloyd Schade, OHRA, Leven Particulier en Inkomen & Verzuim. In het laatste jaar voor de overname door Nationale-Nederlanden was hij CEO Leven van Delta Lloyd.

Annemieke Visser-Brons is na de overname en de integratie (2017/2018) van Delta Lloyd in dienst getreden bij Nationale-Nederlanden. Sinds 2021 is zij directeur Pensioen. Hiervoor was zij Director Pension Services. Zij heeft besloten Nationale-Nederlanden te verlaten.

Leon van Riet, CEO Netherlands Life & Pension en bestuurslid NN Group: ‘Met de benoeming van Gerard van Rooijen krijgen we wederom een ervaren pensioendirecteur bij Nationale-Nederlanden. Zijn brede ervaring met zowel het Levenbedrijf als het intermediair geeft ons pensioenbedrijf, ook met het nieuwe Pensioenstelsel op komst, het perspectief om verder door te groeien. Aan Annemieke Visser-Brons wil ik mijn waardering en dank uitspreken voor de succesvolle transitie van ons pensioenbedrijf na de overname van Delta Lloyd.’