Michael Schlieper benoemd tot Director Business Development Germany bij KCM

Michael Schlieper benoemd tot Director Business Development Germany bij KCM

Nieuwe baan man (04) on the move

Kempen Capital Management (KCM), de investment manager van Van Lanschot Kempen, heeft Michael Schlieper benoemd als Director Business Development Germany & Austria voor de institutionele Investment Management-activiteiten. Schlieper gaat zich specifiek richten op de bediening van banken, wealth managers en institutionele beleggers in Duitsland en Oostenrijk.

Deze aankondiging volgt op de benoeming van Thomas Poulsen vorig jaar, die zich richt op de Scandinavische regio. Met deze benoemingen zet Van Lanschot Kempen in op verdere groei in investment management activiteiten voor institutionele beleggers in Europa.

Schlieper was in zijn laatste rol als regio Director bij iM Global Partner verantwoordelijk voor de investment product-distributie in zowel Duitsland als Oostenrijk. Daarvoor is hij in verschillende rollen werkzaam geweest voor SYZ Asset Management, waaronder als hoofd van het Duitse en Oostenrijkse business development-team. Hij brengt ruim twintig jaar aan werkervaring in de financiële sector mee.

Guido van Aubel, Managing Director Wholesale & Institutional Clients, over deze benoeming: 'We zijn verheugd dat Michael Schlieper ons team komt versterken en onze groeiambities voor de Duitse regio verder vorm gaat geven. Michael is een ervaren business professional met een zeer goed internationaal track record en netwerk. We zien een groeiende belangstelling van Duitse beleggers voor de beleggingsstrategieën die we aanbieden. Met de aanstelling van Michael spelen we in op de groei van onze Duitse marktpositie, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen. We wensen Michael veel succes.'