Charles Fianko en Monique Carter voegen zich bij het Global Credit Team van AXA IM

 -

Charles Fianko en Monique Carter voegen zich bij het Global Credit Team van AXA IM

Nieuwe baan (02) on the move

AXA IM stelt Charles Fianko aan als manager van global credit portfolios en Monique Carter als Solutions Strategist, ze starten respectievelijk 29 juni en 26 mei.

Fianko zal zich richten op het beheer van wereldwijde kredietportefeuilles en ondersteunt wholesale en institutionele klanten. Hij is afkomstig van Lloyds of London, waar hij lid was het Climate Change Investment Committee en hield hij zich bezig met het afstemmen van bedrijfsstrategieën op het omgaan met klimaatveranderingsrisico's.

Carter maakt deel uit van het portfolio solutions team, waar zij zich bezig houdt met onder meer duurzame en cashflow driven beleggingen (CDI). Ze zal ook institutionele klanten helpen bij het navigeren door en zich houden aan nieuwe regelgeving.

Advertentie