Julian Kramer benoemd als Commercial Director bij Triodos Investment Management

Julian Kramer benoemd als Commercial Director bij Triodos Investment Management

Julian Kramer.jpg

Triodos Investment Management heeft Julian Kramer per 1 april 2022 benoemd als Commercial Director. Hij neemt deze rol over van Hadewych Kuiper die recent is benoemd als Managing Director van Triodos Investment Management. 

Julian Kramer heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aansturen van business development- en salesteams binnen de vermogensbeheersector in heel Europa. Hij trad in 2020 in dienst bij Triodos Investment Management als Head of Business Development & Investor Relations. Daarvoor werkte hij voor BNP Paribas Asset Management, Fortis Investments en ABN AMRO Asset Management in verschillende senior management functies op het gebied van Europese Sales en Distribution.

“Geld speelt een belangrijke rol in de ecologisch en sociaal kwetsbare wereld waarin we leven. Om de wereld een betere plek te maken voor toekomstige generaties moeten we ons enerzijds inzetten voor de financiering van positieve verandering en anderzijds voor het verder verduurzamen van de financiële sector. Als een van de weinige pure-play impactbeleggers doet Triodos Investment Management haar uiterste best om dit mogelijk te maken - in acties, de manier waarop we het geld van onze klanten beleggen en in woorden. Ik ben verheugd dat ik in mijn nieuwe functie de kans krijg om bij te dragen aan het naar een hoger niveau tillen van Impact Investing”, aldus Julian Kramer in reactie op zijn benoeming.

Julian studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft zowel de Nederlandse als de Britse nationaliteit.