Danielle Weij en Alex de Waal treden in dienst bij Amundi

Danielle Weij en Alex de Waal treden in dienst bij Amundi

Danielle Weij & Alex de Waal.jpg

Met ingang van 1 februari is Danielle Weij in dienst getreden bij Amundi Nederland als Client Servicing Manager. In deze rol zal zij het institutionele sales team met daarin Lars Fonkert en Pascal Boots ondersteunen, dat geleid wordt door Rutger Maenen. Danielle draagt ruim acht jaar ervaring binnen cliënt & sales support aan bij het team van Amundi Nederland.

Tegelijkertijd is Alex de Waal toegetreden tot de Amundi Dutch Advisory Board.

Alex is al ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig interimmanager en managementconsultant. Hij vervulde vele interim-management en strategische adviesrollen, onder meer bij NN, Achmea, PGGM, PGB en Pensioenfonds voor Huisartsen. Als specialist op het gebied van beleggen, actuariaat en risk management zal hij een adviserende rol vervullen naar het institutionele team van Amundi.

Middels deze versterking aan de institutionele kant kan Amundi Nederland, dat sinds vorig jaar geleid wordt door Gert-Jan Verhagen, haar hoge serviceniveau richting klanten handhaven en is het volledig klaar voor het verwezenlijken van haar ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren.