Elsbeth Quispel aangesteld als Hoofd Innovatie bij Redevco

Elsbeth Quispel aangesteld als Hoofd Innovatie bij Redevco

Elsbeth Quispel

Elsbeth Quispel is per vandaag benoemd in de nieuw gecreëerde rol van Head Innovatie bij Redevco. Zij zal rapporteren aan recent aangesteld Redevco bestuurslid Marrit Laning die verantwoordelijk is voor Strategie & Innovatie. Elsbeth zal zich toeleggen op het verder brengen van de PropTech strategie en bredere ontwikkeling van innovatie binnen het bedrijf.

Marrit Laning, Chief Strategy & Innovation Officer Redevco:

“We zijn verheugd om Elsbeth te verwelkomen. Haar uitgebreide ervaring in strategie en innovatie zal ons helpen vaardigheden te ontwikkelen om nieuwe technologieën en innovatieve concepten te gebruiken in onze missie om steden duurzamer en leefbaarder te maken.”

Elsbeth Quispel, Head of Innovation Redevco:

“Er is geen beter moment om in deze nieuwe rol te beginnen. Stede zijn genoodzaakt te digitaliseren en duurzamer te worden en Redevco wil een grote bijdrage leveren aan deze enorme opgave. Met mijn passie voor innovatie en duurzaamheid, kijk ik ernaar uit om met verschillende teams van Redevco te werken aan de uitdagingen waar steden nu voor staan en een positieve impact te maken te op de plekken waar het bedrijf actief is.” 

Voor Redevco werkte Elsbeth bij Cushman & Wakefield waar zij de afgelopen 5 jaren Head of Real Estate Strategy & Innovation was.  Daarvoor was zij Head of Sustainability / Managing Director, ESG and Real Estate bij GRESB.