Victor van Eijk sluit zich aan bij Maven 11 Capital

Victor van Eijk sluit zich aan bij Maven 11 Capital

Nieuwe baan man (01) on the move

Victor van Eijk is per 1 december in dienst getreden als Director Institutional Sales bij Maven 11 Capital, de in Amsterdam gevestigde blockchaininvesteerder Victor heeft meer dan 15 jaar ervaring als kapitaalmarktspecialist, waarvan 8 in New York. Hij werkte als manager op het gebied van institutional sales en trading voor Kempen & Co, KBC Securities, NIBC en Degroof Petercam.

"We zijn heel blij met de komst van Victor in ons groeiende team in Amsterdam. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en beschikt over een wereldwijd netwerk,” zegt Joost van der Plas, Partner bij Maven 11 Capital.

Victors belangrijkste taak wordt om kansrijke ondernemingen in decentralized finance, zoals kapitaalmarktplaats Maple Finance, onder de aandacht te brengen van institutionele beleggers wereldwijd.

Maven 11 Capital is opgericht in 2015 en sinds 2017 actief als durfinvesteerder. Eerder deze maand kondigde Maven 11 Capital de sluiting aan van zijn tweede fonds, Venture Fund II, voor $ 120 miljoen. Met de nieuwe financiering zal Maven 11 Capital fenomenale projecten blijven ondersteunen van het begin tot de lancering.