Robil Gergin benoemd tot Chief Operations Officer bij MN Vermogensbeheer

Robil Gergin benoemd tot Chief Operations Officer bij MN Vermogensbeheer

Robil Gergin.jpg

Robil Gergin gaat vanaf januari 2022 aan de slag als Chief Operations Officer (COO) bij de vermogensbeheertak van pensioenuitvoerder MN. Gergin komt over van Achmea Investment Management, waar hij de afgelopen jaren ook COO was.

In zijn nieuwe rol gaat Gergin deel uitmaken van het directieteam van MN Vermogensbeheer. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor verdere digitalisering en de uitbreiding van het data-gedreven werken binnen vermogensbeheer.

‘’MN Vermogensbeheer heeft een sterke reputatie in de markt en de strategische koers van de organisatie voor de komende jaren spreekt mij zeer aan,’’ aldus Gergin. ‘’Ik heb er alle vertrouwen in dat er een goede match is tussen MN en mijn persoonlijke en professionele visie.’’

Martijn Scholten, directeur MN Vermogensbeheer: ‘’We denken dat Robil met zijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de uitbouw van onze datagedreven strategie en de voorbereidingen op het pensioenakkoord voor onze vermogensbeheerklanten.’’

In het verleden werkte Gergin onder meer 19 jaar in verschillende leidinggevende rollen bij Rabobank. Hij volgt Nicole Grootveld-Sandig op die afgelopen zomer overstapte van MN Vermogensbeheer naar Aegon Asset Management.