Evelien van Hilten aangesteld als Head of Portfoliomanagement bij DMFCO

Evelien van Hilten aangesteld als Head of Portfoliomanagement bij DMFCO

Evelien van Hilten.jpg

Evelien van Hilten (36) is sinds deze maand verantwoordelijk voor portfolio management bij de Haagse asset manager DMFCO, de oprichter van MUNT Hypotheken. DMFCO heeft Van Hilten aangetrokken vanwege haar ruime ervaring als asset manager én diepgaande kennis over de hypotheek- en pensioensector.

Eerder werkte Van Hilten bij Philips Pensioenfonds, waar ze onder meer verantwoordelijk was voor de hypotheekportefeuille van €1 miljard. Daarvoor werkte ze bij Nationale Nederlanden als senior portfolio manager hypotheken. “Bij DMFCO kan ik al mijn expertise samenbrengen”, stelt Van Hilten. “De koppeling tussen pensioenfondsen en de Nederlandse hypotheekmarkt is mij in het verleden al goed bevallen. Bij DMFCO liggen er nog meer kansen voor mij om deze combinatie van kennis in te zetten. Hiermee help ik DMFCO verder te groeien.”

“We zijn erg blij met de komst van Van Hilten en samen met haar bouwen we verder aan de continue ontwikkeling van DMFCO”, vertelt algemeen directeur Rogier van der Hijden. Met haar aanstelling halen we veel relevante hypotheek- en pensioenervaring binnen. Gezien de ontwikkelingen binnen de pensioensector stelt de benoeming van Van Hilten ons in staat om nog beter mee te denken met onze investeerders.” De komst van Van Hilten zorgt ervoor dat Dirk Bekkers, tot op heden Head of Portfolio Management, zich kan gaan richten op verdere internationale groei van DMFCO.