Guillermo Felices benoemd tot Global Investment Strategist bij PGIM Fixed Income

Guillermo Felices benoemd tot Global Investment Strategist bij PGIM Fixed Income

Nieuwe baan man (03) on the move

Guillermo Felices is per direct benoemd tot Global Investment Strategist bij PGIM Fixed Income. Felices zal rapporteren aan Greg Peters, Managing Director en Head of Multi-Sector & Strategy.

Felices komt over van BNP Paribas Asset Management, waar hij Global Head of Investment Strategy was. Daarnaast was hij lid van het beleggingscomité, waar hij zich bezighield met de asset allocatie binnen multi-assetportefeuilles. Daarvoor was hij Head of Asset Allocation Research (Europe) bij Barclays en Senior Macro Strategist bij Citi. Hij begon zijn carriere bij de Bank of England, waar hij in zijn laatste rol Senior Economist was. Hij bezit een Ph.D en een M.A. in Economics van de universiteit van New York.

Peters zegt: "Aangezien ons Europese klantenbestand blijft groeien, breidt PGIM Fixed Income het beleggingsteam uit met lokale en regionale experts. Guillermo's ruime ervaring op het gebied van fundamenteel research en portefeuillebeheer zal bijdragen aan het identificeren van kansen, het beheren van risico's en het genereren van alfa in het huidige klimaat van lage rentes."