Els van Muylder naar MN Vermogensbeheer

Els van Muylder naar MN Vermogensbeheer

Nieuwe baan vrouw (01) on the move

Els van Muylder is per 1 juli gestart als Senior Credit Analyst bij MN Vermogensbeheer. De beleggingsspecialist heeft een ruime ervaring op het gebied van kredietanalyse en portfoliomanagement.

Van Muylder is aan de slag gegaan in het team van Johan Idema, Head of Fixed Income bij MN Vermogensbeheer in Den Haag. In haar nieuwe rol bij de pensioenbelegger richt Van Muylder zich op de bankensector.

Van 2005 tot en met 2019 was Van Muylder in dienst bij de Canadese vermogensbeheerder BMO Global Asset Management, waaronder als Director Credit Research en Head of Credit Research EMEA. De eerste twee jaar werkte zij voor BMO vanuit Amsterdam en vanaf 2007 vanuit Londen.

’Na een korte, deugddoende pauze in mijn carrière ben ik blij weer aan de slag te gaan', zegt Van Muylder. 'Ik heb voor MN gekozen omdat het credit team van MN ervaren is en op mij een dynamische en aangename indruk maakte. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderdeel in MN’s beleggingsbeleid, iets wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vind.'

Het is niet de eerste keer dat Van Muylder voor de pensioensector werkt. Eerder was Van Muylder Portefeuillemanager Aandelen voor het Artsenpensioenfonds.