Steve Beckers versterkt team PGIM Investments in Europa

Steve Beckers versterkt team PGIM Investments in Europa

Nieuwe baan man (04) on the move

PGIM Investments breidt verder uit in Europa met de komst van een nieuwe senior sales manager voor België en Luxemburg. Steve Beckers is daartoe aangesteld als Senior European Sales Manager voor België & Luxemburg.

Hij zal met onmiddellijke ingang vanuit het kantoor van PGIM in Luxemburg gaan werken. In deze nieuwe functie zal Beckers zich richten op het ontwikkelen van de bekendheid van het bedrijf bij wereldwijde, regionale en lokale private banken en financiële tussenpersonen in België en Luxemburg.

Beckers zal rapporteren aan Yvo van der Pol, wiens rol zal worden uitgebreid met de verantwoordelijkheid voor Scandinavië. Hij wordt Head of Benelux and Nordics. Deze uitbreiding versterkt het bestaande PGIM Investments team van sales professionals in Europa, waaronder het VK, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Beckers komt over van Invesco Asset Management, waar hij Sales Director was voor België en Luxemburg. Daarvoor bekleedde hij een aantal functies bij BNP Paribas Fortis, onder meer als discretionair vermogensbeheerder in private banking.

Kimberly LaPointe, Head of PGIM Investments International zegt: 'Wij zien dat klanten op het gebied van best-in-class asset management met een steeds beperkter aantal partners zaken willen doen. PGIM Investments is uitstekend gepositioneerd om deze klanten van dienst te zijn, met lokale ondersteuning.'

LaPointe vervolgt: 'Deze benoeming toont onze betrokkenheid bij de regio, aangezien de Europese markt centraal blijft staan bij de wereldwijde uitbreiding van onze activiteiten. Een speciale aanwezigheid voor België en Luxemburg weerspiegelt ook de groeiende vraag van klanten. Wij zijn dan ook verheugd Steve in ons team te verwelkomen, wiens lokale ervaring en kennis een belangrijke rol zullen spelen bij het verder realiseren van de doelstellingen van onze klanten.'