Fabiana Fedeli benoemd tot Hoofd Aandelenbeleggingen bij M&G

Fabiana Fedeli benoemd tot Hoofd Aandelenbeleggingen bij M&G

Algemeen (04) nieuwe baan on the move

De Britse vermogensbeheerder M&G heeft Fabiana Fedeli aangesteld als Hoofd Aandelenbeleggingen, een nieuwe functie binnen het bedrijf. Fedeli rapporteert aan Jack Daniels, de Chief Investment Officer van M&G.

Een jaar geleden liet M&G weten zich meer te willen toeleggen op het actief beleggen in aandelen. Daarmee wil het bedrijf stabielere rendementen behalen en strategieën ontwikkelen die beter inhaken op de behoeften van klanten. De benoeming van Fabiana Fedeli vloeit hieruit voort.

Fedeli heeft ruim 20 jaar ervaring in de vermogensbeheersector en is afkomstig van Robeco Asset Management. Zij was daar wereldwijd Hoofd Fundamental Equities en gaf leiding aan een internationaal beleggingsteam dat diverse actieve aandelenstrategieën beheerde.

Bij Robeco was Fedeli direct verantwoordelijk voor het portefeuillebeheer van drie van deze strategieën en heeft uitgebreide ervaring met de integratie van duurzaamheid en impact in beleggingsprocessen. Voordat ze bij Robeco aan de slag ging, vervulde Fedeli diverse functies bij verschillende financiële instellingen op het gebied van portefeuillebeheer en aandelenanalyse.