Pepijn Voorn voegt zich bij het salesteam van Syntrus Achmea

Pepijn Voorn voegt zich bij het salesteam van Syntrus Achmea

Pepijn Voorn.jpg

Pepijn Voorn begint op 12 juli 2021 als business development manager bij vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij zal zich met name richten op (inter)nationale institutionele beleggers in woninghypotheken.

Pepijn Voorn werkte de afgelopen drie jaar als Director Global Capital Markets bij Funding Circle in Londen. Voor die tijd had hij verschillende salesfuncties in de City bij onder meer Citigroup en Bank of America Merrill Lynch. In 2006 behaalde hij cum laude zijn master Economie aan de VU.

“De komst van Pepijn past in onze ambitie om de komende jaren stevig te groeien, zowel op het gebied van hypotheken als vastgoed”, zegt Daan van der Werf, Investor Relations Director bij Syntrus Achmea. “Met zijn kennis, internationale ervaring en uitgebreide netwerk is Pepijn een verdere versterking van ons salesteam, dat via mandaten en fondsen beleggingsoplossingen biedt aan institutionele beleggers in Europa.”