Marion Le Morhedec benoemd als Global Head of Fixed Income bij AXA IM

Marion Le Morhedec benoemd als Global Head of Fixed Income bij AXA IM

le-morhedec-marion.jpg

Marion Le Morhedec is door AXA Investment Managers per direct benoemd als Global Head of Fixed Income. Ze zal de wereldwijde Fixed Income-activiteiten van AXA IM leiden vanuit Parijs en rapporteert aan Hans Stoter, Global Head van AXA IM Core.

Verder is Christophe Herpet benoemd tot Deputy Head of Fixed Income en Global Head of Fixed Income voor AXA. Hij zal rapporteren aan Le Morhedec. Beiden behouden hun huidige verantwoordelijkheden als portefeuillemanager.

Hans Stoter, Global Head van AXA IM Core, zegt in een toelichting: “De nieuwe organisatie van ons Fixed Income-team stelt ons in staat om beter tegemoet te komen aan de vraag van klanten naar werkelijk wereldwijde, gefocuste en ESG-geïntegreerde vastrentende capaciteiten. Ik ben ervan overtuigd dat Marion's onbetwistbare leiderschapskwaliteiten en diepgaande expertise in vastrentende waarden, naast Christophe's robuuste ervaring in het beheer van de beleggingen van de AXA Groep, niet alleen waarde zullen genereren voor klanten, maar ook voor onze interne teams.”

De vastrentende teams van AXA IM bieden een uitgebreide reeks strategieën die het hele spectrum van het universum van deze beleggingscategorie bestrijken, waaronder geldmarkt, staatsobligaties en inflatie, opkomende markten en bedrijfsobligaties, van zowel hoge kredietwaardigheid als high yield.