David Brown versterkt managementteam Monex Europe in Luxemburg

David Brown versterkt managementteam Monex Europe in Luxemburg

David Brown

David Brown komt het managementteam van Monex Europe in Luxemburg versterkem als Director. Hij heeft een schat aan ervaring opgedaan in senior functies bij Royal Dutch Shell en zal bij Monex Europe verantwoordelijk zijn voor de expansie van Monex Europe op het Europese vasteland. 

Monex Europe opende in december 2020 een vestiging in Luxemburg (Monex Europe S.A.) en heeft sindsdien een snelle groei gekend. Met de lancering van het online handelsplatform van Monex Europe S.A. deze maand en een lopende werving- en selectiecampagne voor het uitbreidende verkoopteam, lijkt het erop dat het groeitraject van de valutaspecialist zich zal voortzetten.
 
David Brown, Director bij Monex Europe S.A. zei:
 
"Ik ben erg blij dat ik bij Monex Europe S.A. ben gekomen in deze ongelooflijk spannende tijd voor het bedrijf. De afgelopen zes maanden hebben een indrukwekkende groei laten zien en ik kijk ernaar uit om samen met het team deze uitbreiding tot ver in de toekomst voort te zetten."
 
Nick Edgeley, CEO van Monex Europe voegde hieraan toe:
 
"Onze activiteiten op het Europese vasteland stellen ons in staat om onze klanten van dienst te zijn in een post-Brexit klimaat en zijn een vitaal onderdeel van onze groeiplannen. We zijn verheugd David in de raad van bestuur van onze vestiging in Luxemburg te verwelkomen en kijken ernaar uit met hem samen te werken om het bedrijf verder uit te bouwen.”
 
Monex Europe S.A is een erkende betalingsinstelling die diensten verleent aan klanten in de hele EU/EER-regio. Het is het derde kantoor dat de Monex-groep op het Europese vasteland heeft geopend, nadat het in 2012 al een succesvol kantoor in Madrid en in 2015 een kantoor in Amsterdam had geopend, naast het hoofdkantoor in Londen.