Natixis IM stelt Renan Borne aan als Chief Information Officer en Digital Transformation Lead

Natixis IM stelt Renan Borne aan als Chief Information Officer en Digital Transformation Lead

Nieuwe baan man (06) on the move

Asset manager Natixis Investment Managers (Natixis IMstelt Renan Borne aan als Chief Information Officer en Digital Transformation Lead.

In zijn rol zal Borne strategisch leiderschap leveren rond de inzet van technologie en is hij verantwoordelijk voor het definiëren, communiceren en uitvoeren van de digitale strategie voor Natixis Investment Managers.

Hij zal tevens bijdragen aan initiatieven van Natixis op het gebied van transformatie en technologie binnen de assetbeheeractiviteiten van het bedrijf.

Borne heeft meer dan twee decennia aan branche-ervaring in het creëren van nieuwe technologiegedreven bedrijfsmodellen en heeft uitgebreide kennis van digitale klantervaring, IT-architectuur en datastrategie.

Hij komt van AXA Investment Managers, waar hij Chief IT Architect, Head of Data en Head of IT voor de Real Assets-business was. Voordat Borne bij AXA IM aan de slag ging, werkte hij 15 jaar bij de afdeling Investment Banking van Société Générale met verschillende rollen en verantwoordelijkheden in Frankrijk en Azië.