Ferry Meijer naar Valuedge

Ferry Meijer naar Valuedge

Ferry Meijer

Ferry Meijer wordt per 1 november 2020 partner bij Valuedge, de onafhankelijke vermogensbeheerder met een actief beleggingsbeleid.

Meijer (1968) heeft ruim 25 jaar ervaring als private banker. De laatste 10 jaar was hij werkzaam bij Optimix Vermogensbeheer, als relatiemanager. De uitdaging van het ondernemerschap, de persoonlijke aandacht voor klanten en het dynamische, actieve vermogensbeheer van Valuedge hebben hem doen besluiten tot de overstap.

Missing link

‘Ferry is de missing link tussen onze expertise en het netwerk van vermogende particulieren, hun adviseurs en family offices,’ zeggen Valuedge-oprichters Theo van den Berghe (1965) en Renco van Schie (1972). ‘Wij hebben grotendeels in het buitenland gewerkt voor grote institutionele klanten. Sinds 2012 stellen wij onze beleggingskennis ter beschikking van particuliere klanten. We hebben een groeiambitie, en dankzij de komst van Ferry kunnen wij die waarmaken.’

Mystery guest

Meijer volgde al geruime tijd de publicaties van Valuedge op de voet. Hij introduceerde zich als mystery guest bij het bedrijf. ‘Hij had zich als potentiële klant aangemeld voor een eerste kennismaking,’ zeggen Van den Berghe en Van Schie. ‘Er was meteen een klik,’ aldus Meijer. ‘Ik was onder de indruk van de expertise en de passie waarmee de partners van Valuedge de beleggingen managen.