Eduard Vilarrasa nieuwe asset manager Corum Asset Management

Eduard Vilarrasa nieuwe asset manager Corum Asset Management

On the move
On the move nieuwe baan (5).png

Eduard Vilarrasa Canudas is in september 2020 in dienst getreden bij de Franse vastgoedinvesteerder Corum als asset manager en is verantwoordelijk voor zowel het asset- als property management van de Belgische, Canadese, Estse, Letse en Litouwse assets en een deel van de Nederlandse portefeuille (Zuid/Oost).

Vilarrasa Canudas komt oorspronkelijk uit Spanje en is al enkele jaren actief in het internationale vastgoed. Eerder werkte hij voor Unibail-Rodamco-Westfield, onder andere als development manager voor de Westfield Mall of The Netherlands en als asset manager voor diverse assets in Nederland en Spanje.

Corum is een Franse vastgoedinvesteerder die in Frankrijk vermogensopbouw voor gewone particulieren mogelijk heeft gemaakt. In Nederland biedt de investeerder momenteel twee vastgoedbeleggingsfondsen aan: Corum Origin (eurozone) en Corum XL (wereldwijd). Vanuit zeven internationale vestigingen wordt wereldwijd bijna 4 miljard euro aan activa beheerd.