Laurent Guntenaar in dienst bij ACTIAM als Senior Relationship Manager – Institutionele klanten

Laurent Guntenaar in dienst bij ACTIAM als Senior Relationship Manager – Institutionele klanten

On the move
Laurent Guntenaar.jpg

Laurent trad in augustus 2020 bij Actiam in dienst als Senior Relationship Manager – Institutionele klanten.

Hij startte zijn carrière in 1995 bij Rabobank Nederland als Management Trainee, waarna hij vanaf 1997 werkzaam was binnen Fixed Income Sales bij Rabobank International (RI). In 2000 heeft hij voor Rabobank International de Equity Derivatives Sales desk in Londen opgebouwd. Van 2006 tot 2013 werkte hij bij UBS Investment Bank, eerst in Londen en vervolgens in Amsterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de Equity Derivatives Distribution aan Institutionele en Wholesale klanten in Nederland. Van 2014 tot 2020 werkt hij bij Kempen & Co als Director Wholesale Distribution - Structured Investment Solutions.

Laurent heeft een Bachelor in Business Administration behaald aan Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam en een Master in Economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.