Hessel van Beijma start als Senior Client Relationship Manager bij BNP Paribas

Hessel van Beijma start als Senior Client Relationship Manager bij BNP Paribas

On the move
Van Beijma Hessel 2020-02.jpg

BNP Paribas Asset Management onderstreept haar commitment aan de Nederlandse markt met de benoeming van Hessel van Beijma als Senior Client Relationship Manager per 17 februari 2020.

Hessel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de asset management industrie, waarin hij met name verschillende posities bekleed heeft binnen Blackrock/BGI. Hij is daar een belangrijke factor geweest bij het opbouwen van hun business in Nederland.

Hessel startte zijn carrière in 1994 als account manager en risk consultant bij Sedgwick (Marsh McLennan). Hessel heeft een master bedrijfseconomie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en is geregistreerd als RBA charter holder.

Joost Höppener, Head of Sales The Netherlands BNP Paribas Asset Management:

“Wij zijn heel blij met de komst van Hessel. Met zijn brede ervaring en diepgaande kennis van de Nederlandse markt en klanten, is hij uitstekend geplaatst om ons te helpen te voldoen aan de sterke vraag van cliënten naar onze beleggingsoplossingen en -strategieën.”

Hessel van Beijma, Senior Client Relationship Manager BNP Paribas Asset Management:

“Ik heb zin om mee te helpen om de business van BNP Paribas Asset Management nog verder uit te bouwen en hoop dat mijn ervaring met de Nederlandse Institutionele business hierbij kan helpen.”