Arno Norro stapt over naar Comgest

Arno Norro stapt over naar Comgest

Arno Norro

Arno Norro (27) is in dienst getreden bij Comgest en wordt verantwoordelijk voor de Belgische markt. Hij zal binnen de Benelux nauw samenwerken met Lodewijk van der Kroft, die eindverantwoordelijk is voor de regio. Norro’s focus ligt op het versterken van de relaties met beleggers van Comgest in België. Hij is afkomstig van Nordea Asset Management waar hij medeverantwoordelijk was voor de sales in de Benelux. Norro is cum laude afgestudeerd (M.Sc) in business engineering met specialisatie in financiële markten aan de Universiteit van Gent en is CFA charterholder.

Lodewijk van der Kroft, verantwoordelijk voor Comgest Benelux, is blij met de komst van Norro: “Arno is een ervaren kracht, die weet dat dienstverlening vandaag de dag inhoudt dat je naast de klant staat en de dialoog moet aangaan. Daadwerkelijk meedenken over de behoeften in de markt vergt een specifieke aanpak. Arno kent de Belgische markt zeer goed. Ik ben blij dat hij met zijn expertise gekozen heeft om deel uit te maken van Comgest.”

Arno Norro over zijn nieuwe functie: “Ik vind het een voorrecht dat ik deel mag uitmaken van Comgest in de Benelux. Het aanbod van Comgest wordt reeds sterk geapprecieerd bij institutionele beleggers, maar we willen die bekendheid verder uitbreiden naar het wholesale segment. Om die reden verrichten we ook voorbereidend werk rond de mogelijkheid voor het openen van een Belgische branch. In de huidige marktomgeving is er grote behoefte aan de kwalitatieve fondsen die Comgest biedt, wat de laatste 5 jaar op rij nog bevestigd werd door de toekenning van de titel beste fondshuis voor de categorie aandelen door de Tijd/L’Echo. Ik kijk ernaar uit om de markt in België verder kennis te laten maken met de oplossingen die Comgest biedt aan beleggers.”