KAS BANK: Versterking Raad van Bestuur met COO na overname door CACEIS

KAS BANK: Versterking Raad van Bestuur met COO na overname door CACEIS

unnamed (1).png

De Raad van Commissarissen van KAS BANK N.V. maakt het voornemen bekend om de heer C. (Christophe) Pierron (1966), Deputy Managing Director van de Luxembourg Branch van CACEIS, te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur en Chief Operating Officer (COO) van KAS BANK.

In zijn rol als COO zal Christophe Pierron verantwoordelijk zijn voor IT, Operations, Treasury en order services. Pierron heeft een achtergrond als IT-engineer en werkte bij verschillende internationale financiële instellingen in IT-functies voordat hij in 2008 in dienst trad bij CACEIS.

Peter Borgdorff, voorzitter van de Raad van Commissarissen van KAS BANK: 'Wij zijn verheugd met de voorgestelde benoeming van Christophe Pierron en geloven dat de organisatie enorm kan profiteren van zijn kennis van CACEIS. Met deze benoeming is de Raad van Bestuur weer op volle sterkte om de integratie van KAS BANK na afronding van de transactie tot een succes te maken, en om zich te richten op het bedienen van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. We kijken ernaar uit om Christophe in Amsterdam te mogen verwelkomen.'

De benoeming is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB) en de Ondernemingsraad van KAS BANK heeft een positief advies gegeven. De aandeelhouders zullen van de voorgenomen benoeming op de hoogte worden gesteld tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK die op korte termijn bijeen zal worden geroepen.