Capital Group versterkt Benelux Team met de benoeming van Kim Pex

Capital Group versterkt Benelux Team met de benoeming van Kim Pex

Kim Pex.jpg

Capital Group – met een beheerd vermogen van meer dan USD 1,9 biljoen een van de grootste en meest ervaren vermogensbeheerders ter wereld – heeft Kim Pex aangesteld als Associate Director, Financial Intermediaries, voor België, Luxemburg en Nederland (Benelux).

Kim wordt gestationeerd in Luxemburg en gaat samen met het bestaande team de activiteiten in de Benelux uitbouwen en strategische partnerships met financiële intermediairs vormen om de beleggingsdiensten van Capital Group bij beleggers in deze regio nader onder de aandacht te brengen.

Kim werkte de afgelopen vier jaar bij Cardif Lux Vie als International Markets Manager. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in de Luxemburgse financiële sector. Eerder werkte hij onder meer voor IWI en Lombard International.

Om de aanwezigheid in Luxemburg verder uit te bouwen, heeft Capital Group dit jaar al 12 nieuwe medewerkers aangetrokken voor functies uiteenlopend van verkoop- en juridische ondersteuning tot fondsadministratie.

Marnix van den Berge, Managing Director, Financial Intermediaries, Benelux, licht toe: “We heten Kim Pex van harte welkom bij Capital Group. België, Luxemburg en Nederland zijn voor ons speerpuntmarkten. We willen onze aanwezigheid en expertise in de regio uitbouwen om lokale klanten te kunnen bedienen. Kim heeft 12 jaar ervaring in deze sector. Zijn benoeming vormt niet alleen een verdere versterking van ons team, maar geeft ook invulling aan ons commitment om onze positie in de Benelux verder uit te bouwen.”