Herman Gelauff en Wijnand Boers gestart bij Sweco Capital Consultants

Herman Gelauff en Wijnand Boers gestart bij Sweco Capital Consultants

On the move
Herman Gelauff & Wijnand Boers.jpg

Bij Sweco Capital Consultants, onderdeel van internationaal ingenieursadviesbureau Sweco, zijn twee nieuwe consultants gestart. Herman Gelauff is in dienst gekomen als Senior Consultant Real Estate Investments en Wijnand Boers als Consultant Real Estate Investments.

Herman zal zich als senior consultant bezig houden met klantrelaties en advisering van strategische vraagstukken op het gebied van (inter)nationale vastgoedbeleggingen. Hij werkte voorheen bij MSCI als Vice President Client Coverage.

Wijnand richt zich als consultant op de Retail beleggingen van onze klanten en hij versterkt het research team met focus op de Nederlandse en Europese markt.Voorheen werkte Wijnand bij Cushman & Wakefield als Valuer.

Saskia van den Bronk, hoofd van Sweco Capital Consultants: “Met de komst van Herman en Wijnand bouwen we verder voort aan de groeiambities van Capital Consultants om onze klanten optimaal te kunnen adviseren over hun vastgoed en infrastructuurbeleggingen.”