Schroders stelt Global Head of Private Assets aan

Schroders stelt Global Head of Private Assets aan

Georg Wunderlin 310 Kb.jpeg

Schroders heeft Georg Wunderlin als Global Head of Private Assets aangesteld. In deze nieuwe functie zal hij vanaf mei leiding geven aan de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van Schroders op het gebied van private assets wereldwijd. Georg rapporteert rechtstreeks aan de CEO van Schroders, Peter Harrison. Hij zal ook zitting nemen in het Group Management Committee.

Georg kan putten uit 19 jaar ervaring in investing finance. Hij trad in 2012 in dienst bij Auda International als Chief Operating Officer, een functie die hij behield nadat Auda, Real Estate Capital Partners en Equita in 2015 werden samengevoegd tot HQ Capital. Sinds 2016 gaf hij leiding aan HQ Capital.