WisdomTree benoemt Lidia Treiber als Director of Research Fixed Income

WisdomTree benoemt Lidia Treiber als Director of Research Fixed Income

wisdomtree-benoemt-lidia-treiber-als-director-of-research-fixed-income_1_z8nR5X.jpg

WisdomTree Europe heeft Lidia Treiber als Director of Research Fixed Income aangesteld. Zij zal voor WisdomTree het onderzoek op het gebied van vastrentende waarden (fixed income) in Europa leiden en ervoor zorgen dat beleggers een actueel en deskundig inzicht krijgen in de ontwikkelingen in deze beleggingscategorie.

Lidia heeft meer dan elf jaar ervaring in de vermogensbeheersector en heeft de afgelopen vier jaar als specialist in vastrentende waarden bij Invesco ETF's gewerkt. Daarvoor maakte ze deel uit van Wellington Management, waar ze samenwerkte met de grootste institutionele klanten van het bedrijf, en BlackRock, waar Lidia Research Analyst en Fixed Income Product Strategist was. Lidia brengt een brede onderzoekskennis, productspecialisme en institutioneel en retail relatiebeheer uit het Verenigd Koninkrijk, het Europese vasteland en de Verenigde Staten met zich mee.

Lidia rapporteert aan Christopher Gannatti, Head of Research bij WisdomTree Europe. Zij is een belangrijke aanwinst voor WisdomTree, omdat hiermee de betrokkenheid van WisdomTree op het gebied van vastrentende waarden versterkt. Zij zal direct met het bestaande onderzoeksteam van WisdomTree samenwerken dat vanuit Londen en de VS werkt. Haar toevoeging aan het team illustreert de toewijding van WisdomTree om beleggers een breed scala aan gedifferentieerde beleggingsstrategieën aan te bieden.