Kempen versterkt beleggingsteams met twee senior portfoliomanagers

Kempen versterkt beleggingsteams met twee senior portfoliomanagers

kempen-versterkt-beleggingsteams-met-twee-senior-portfoliomanagers_1_M33mXn.jpg

Kempen Capital Management N.V. (Kempen) versterkt haar beleggingsteams met twee nieuwe senior portfoliomanagers. Jags Walia is aangesteld als senior portfoliomanager infrastructuur, Ingmar Schaefer als senior portfoliomanager Europese small-caps.

Jags Walia (45) (foto boven) werkte eerder als senior portfoliomanager bij APG Asset Management, waar hij zich voornamelijk bezig hield met aandelen in de energiesector. Daarvoor was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management en Morgan Stanley. Hij brengt bijna 25 jaar aan werkervaring in de financiële sector mee.

Ingmar Schaefer (37) (foto onder) was eveneens werkzaam als senior portfoliomanager bij APG Asset Management, waar hij verantwoordelijk was voor een geconcentreerde portefeuille van Europese aandelen. Eerder deed hij ervaring op als portfoliomanager bij Delta Lloyd Asset Management. Hij is ruim 12 jaar actief in de asset management industrie.

Lars Dijkstra, Chief Investment Officer (CIO) van Kempen: ‘Jags en Ingmar zijn een aanwinst voor Kempen. De expertise die zij mee brengen zal bijdragen aan de ontwikkeling van ons recent gelanceerde infrastructuurfonds en ons Europese small-capfonds. Hun ervaring op het gebied van ESG sluit ook goed aan bij de rol die Kempen speelt als lange-termijn betrokken aandeelhouder.’

Ingmar Schaefer