Pictet Asset Management versterkt team in Nederland

Pictet Asset Management versterkt team in Nederland

pictet-asset-management-versterkt-team-in-nederland_1_ySQVSP.jpg

Vermogensbeheerder Pictet AM heeft René de Wit per 1 februari aangesteld als senior sales manager. De Wit komt over van NN Investment Partners. In zijn rol wordt hij verantwoordelijk voor de distributie van beleggingsfondsen van Pictet naar onder meer banken, tussenpersonen en family offices. Hij zal zich met name bezighouden met thematisch beleggen (zoals Smart City, Robotics, Environmental en Digital) en fondsen gericht op opkomende markten.

De Wit rapporteert aan Heiko de Boer, sinds de zomer van 2018 sales director van Pictet AM in Amsterdam. Heiko draagt de eindverantwoordelijkheid voor de sales & marketingactiviteiten in Nederland en is tevens direct verantwoordelijk voor het segment institutionele beleggers (pensioenfondsen en verzekeraars).

Heiko de Boer: “René heeft de afgelopen jaren bewezen over een uitstekend netwerk te beschikken. Met zijn kennis van de lokale markt kunnen wij optimaal inspelen op de groeiende vraag naar onze thematische beleggingsoplossingen.