Connect Invest: Marielle Wiegmans lid Raad van Advies

Connect Invest: Marielle Wiegmans lid Raad van Advies

Marielle Wiegmans.jpg

M.C.M. (Marielle) Wiegmans (1964) is toegetreden tot de Raad van Advies van Connect Invest B.V. in Breukelen (vastgoedbeleggingen).

Marielle Wiegmans is Associate Partner Crowe Corporate Finance en gastdocente / coach Hogeschool van Amsterdam. Daarvoor was zij onder meer vijf jaar actief met vastgoedbeleggingen in Centraal- en Oost-Europa (2004 – 2009) en lid Raad van Bestuur van AOT N.V., nu Binck Bank (1996 – 2004).

Naast nevenfuncties als lid Raad van Commissarissen bij Exploitatie Nationaal Sportcentrum Papendal en oprichter/voorzitter Sportfonds Parapaard, onderdeel van het Fonds Gehandicapten Sport, is Marielle Wiegmans sinds 2011 lid van de beleidscommissie DWIRE (Dutch Women In Real Estate).

De Raad van Advies van Connect Invest bestaat verder uit mr. Jan Lamsma en drs. Jan Berghs MRE.