Sprekers bij Ronde Tafel 'Private Debt & Alternative Credit'

Ronde Tafel 'Private Debt & Alternative Credit'

  1. Calum Macphail

    Calum Macphail

    Head of Private Credit Investments Europe, LGIM Real Assets

    Calum Macphail is Head of Private Credit Investments Europe bij LGIM Real Assets. Hij trad in januari 2017 in dienst bij LGIM. Voordat hij in dienst kwam, werkte hij zestien jaar bij M&G, aanvankelijk als Director in de Private Finance Group, en vervolgens als Head of Private Placements. Voorafgaand aan M&G was Macphail werkzaam op de kredietafdeling van Dresdner Kleinwort Benson, nadat hij eerder een tijd als toezichthouder had gewerkt bij de Bank of England binnen de UK Banks Division. Macphail begon zijn carrière in het graduate-training programma bij Bank of Scotland. Hij heeft een Master-diploma behaald in Economie en Economische Geschiedenis aan de Universiteit van Edinburgh. Hij is tevens lid van het Chartered Institute of Bankers in Schotland en zit in het bestuur van de European Private Placement Association.
  2. James Reynolds

    James Reynolds

    Global Co-Head, Private Credit Group (PCG)

    James Reynolds is Global Co-Head van de Private Credit Group (PCG) en Hoofd van het EMEA Asset Management Division Credit Team bij Goldman Sachs. Ook is hij lid van de Corporate, Credit en de Specialty Lending Group Investment Committees. Reynolds begon in 2000 bij Goldman Sachs als Analyst en werd in 2007 benoemd tot Managing Director en in 2010 tot Partner. Hij behaalde een Bachelor aan de École Nationale des Ponts et Chaussées in 1998 en een Master van MIT in 2000.
  3. Martine Vissers

    Martine Vissers

    Partner, AF Advisors

    Martine Vissers is Partner bij AF Advisors. Vissers heeft ruim 20 jaar ervaring in structurerings- en beleggingsvraagstukken op het gebied van alternatieve en duurzame beleggingscategorieën zoals private debt en impact investing. Zij heeft voor haar komst naar AF Advisors meer dan 10 jaar gewerkt op het snijvlak van publiek-private financiering met\ woningcorporaties, zorginstellingen, overheden en pensioenfondsen als haar klanten. Binnen AF Advisors is Vissers verantwoordelijk voor de uitbouw van de investment consultancy-activiteiten voor institutionele beleggers.
  4. Menno van den Elsaker

    Menno van den Elsaker

    Head of Alternative Credits & Mortgages

    Menno van den Elsaker is Head of Alternative Credits en Mortgages bij APG Asset Management. Met beleggingsteams in Amsterdam en New York is hij verantwoordelijk voor alle (interne en externe) private/alternatieve creditbeleggingen in Europa en de Verenigde Staten. Met een breed beleggingsmandaat, welke toegevoegde waarde moet leveren ten opzichte van publieke creditbeleggingen, belegt het team in strategieën zoals hypotheken, specialty finance, structured credit, direct lending, non-performing loans en distressed debt. Hij is lid van het Global Strategy & Management Team van Fixed Income bij APG en heeft ruim twintig jaar beleggingservaring. Voor zijn huidige rol was Van Den Elsaker verantwoordelijk voor de Europese securitisatie beleggingen. Van den Elsaker is in 2002 afgestudeerd in Financiële Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam en is CFA charterholder.
  5. Natalie Howard

    Natalie Howard

    Head of Real Estate Debt, Schroders Investment Management

    Natalie Howard is Head of Real Estate Debt bij Schroders Investment Management. Ze is werkzaam geweest in verschillende segmenten van de kapitaalstructuur van diverse vastgoedcategorieën, zowel aan de verkoopzijde als aan de aankoopzijde. Voordat Howard bij Schroders in dienst trad, bekleedde zij leidinggevende posities bij DRC Capital, AgFe, Lehman Brothers, Morgan Stanley, Charterhouse Bank en Paribas.
  6. Steven Osborne

    Steven Osborne

    Managing Director, Intermediate Capital Group (ICG)

    Steven Osborne is werkzaam bij ICG sinds 2016 en is verantwoordelijk voor het origineren en uitvoeren van transacties in het Senior Debt team. Voor ICG heeft Osborne negen jaar bij Wells Fargo Capital Finance gewerkt. Eerst werkte hij in het Asset Based Lending Team, later was hij verantwoordelijk voor het opzetten van het Europese kantoor voor technologiefinanciering. Osborne’s verantwoordelijkheden bij Wells Fargo besloegen het portfoliomanagement, het vinden van nieuwe investeringsmogelijkheden en het uitvoeren daarvan. Eerder werkte Osborne bij RBS en Bank of America.