Sprekers bij Ronde Tafel 'Infrastructure Debt'

Ronde Tafel 'Infrastructure Debt'

  1. Céline Tercier

    Céline Tercier

    Hoofd Infrastructuur Financiering, Ostrum Asset Management

    Céline Tercier is sinds 2016 Hoofd Infrastructuur Financiering van Ostrum Asset Management. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in het financieren van Infrastructuur. Tercier is haar carrière in 1998 begonnen bij de Export Financier COFACE, als verantwoordelijke voor grote infrastructuurprojecten. In 2008 is ze voor Natixis Global Asset Management (Ostrum) gaan werken als Hoofd EMEA Infrastructuur Management.
  2. Florent del Picchia

    Florent del Picchia

    Head of Infrastructure Private Debt, Aviva Investors

    Florent Del Picchia is Head of Infrastructure Private Debt bij Aviva Investors. Hij is verantwoordelijk voor de Europese Infrastructure Debt-strategie. Del Picchia heeft ruim 20 jaar ervaring in Infrastructure Finance. Voordat hij in 2012 bij Aviva Investors kwam werken, heeft hij bij Dexia Crédit Local in Parijs gewerkt als Director in het Infrastructure Team en Co-Head van de PPP Sector. Daarvoor werkte hij bij de Infrastructure en Project Finance adviesteams van PriceWaterhouseCoopers in Parijs en Londen. Del Picchia is Ingenieur van de Ecole Nationale des Ponts et Chaussées en in het bezit van een MBA van dit instituut.
  3. Markus Schaen

    Markus Schaen

    Senior Fund Manager Fixed Income, MN

    Markus Schaen is sinds 2008 werkzaam voor MN als Senior Fundmanager Fixed Income. Hij werkte eerder voor de Universiteit Maastricht, Deloitte, Metro AG, Draka Holding en Koninklijke Wegener NV. Aan de Universiteit Maastricht behaalde hij zijn doctoraal titel in Bedrijfseconomie, waar hij tevens de Register Accountancyopleiding afrondde. Ook volgde hij de postdoctorale studie Treasury Management aan de VU in Amsterdam.
  4. Norbert Bol

    Norbert Bol

    Founder of consulting firm Building Values and Interim Manager Real Assets, Blue Sky Group

    Norbert Bol is an experienced allround institutional Chief Investment Officer with a demonstrated history of working in real asset investing. Until July 2021, Bol was Chief Investment Officer at Sweco Capital Consultants, of which he was a co-Founder. Prior, he worked as Director of Investments at AZL from 2001 and 2004 and Insinger de Beaufort from 1998 to 2001, as Portfolio Manager at KPN Pension Fund from 1995 to1998 and as Senior Consultant at Kolpron/Ecorys from 1990 to 1995. He holds a Master’s of Science in Business Administration from the Erasmus University Rotterdam and a Bachelor’s in Architectural Engineering.
  5. Pauline Fiastre

    Pauline Fiastre

    Investment Director, BNP Paribas Asset Management

    Pauline Fiastre trad in 2017 in dienst bij BNP Paribas Asset Management als Investment Director met meer dan twintig jaar ervaring in Projectfinanciering en Structured Finance. Eerder bekleedde zij verschillende functies bij Credit Agricole Corporate & Investment Banking in Parijs: Managing Director binnen de sector Telecom, Media en Technologie en Director in het Power and Utilities-team met een focus op hernieuwbare energie. Fiastre begon haar carrière in 1999 in Projectfinanciering in New York. Ze is afgestudeerd aan Ponts Paristech.
  6. Roland van den Brink

    Roland van den Brink

    Oprichter, TrigNum

    Roland van den Brink is Oprichter van TrigNum. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in de pensioensector, waar hij zowel beleggingsfuncties als management functies bekleedde. Van den Brink volgt de ontwikkelingen rondom pensioen en geeft regelmatig inhoudelijk commentaar via artikelen in diverse media.
  7. Tom van Rijsewijk

    Tom van Rijsewijk

    Managing Director, Macquarie

    Tom van Rijsewijk is sinds 2013 werkzaam als Managing Director bij Macquarie en is verantwoordelijk voor de beleggingen in Infrastructure & Energy Debt in Europa. Hij heeft 25 transacties geleid binnen MIDIS in diverse subsectoren, inclusief PPPs, portfolios, electriciteitsnetwerken, wegen, rails, vliegvelden, zon- en windparken, biomassacentrales en andere sectoren. Voor Macquarie werkte Van Rijsewijk bij ING Bank in Londen en Amsterdam, waar hij ook verantwoordelijk was voor investeringen in Infrastructure Debt.
  8. Wee Mien Cheung

    Wee Mien Cheung

    Senior Investment Manager - Midcap Lending

    Wee Mien Cheung is sinds 2017 werkzaam bij ASR Vermogensbeheer, waar hij mede-verantwoordelijk is voor het vormgeven van de Alternative Fixed Income-afdeling (de sourcing en het beheer van private debt), en het opzetten van het ASR Private Debt Fonds. Hij heeft een Bachelor in Technische Informatica van de TU Delft en een Master in Informatica en Economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.